Alltså herregud.

Världen är så sjukt ironisk att den bara skrattar en i ansiktet. Idag kände och oh vctor att vi äntligen skulle ta oss i kragen och byta ut ugnslampan, lapan i fläkten i köket och den lilla lampan i vår stora vardagsrumslampa (En golvlampa med dels en stor, mer allmänn lampa och en mindre som man kan rikta, typ för läsning). Detta är ju lite meckigt och jobbit att hålla på med, victor fick brottas sjukt länge innan han fick loss ugnslampan. Men tillslut hade vi alla tre lösa och tog med dem som modeller och åkte mot Clas Ohlsson. 
 
Givetvis så fanns inte fläktlampan så då fick vi skita i det, men de två andra hittade vi. Glada i hågen begav vi oss hem igen. När vi tänder i köket har glödlampan i taket brunnit. "Jaha" sa vi och bytte ut den. VIctor fick ugnslampan att fungera och gick vidare in i vardagsrummet. Då upptäcker vi att den inte vill fungera alls. Altså inte den stora lampan heller. Och den fungerade ju för helvete innan vi åkte hemifrån!!!!! Och vi har inte fått igång eländet ännu, den är fan stendöd!
 
Några ideer?
 

Kommentarer
Postat av: Klaggen

Köp en voltmätare och börja felsöka :D! Kolla säkringarna och undersök om uttaget lampan är inkopplad i har ström annars.

2012-09-12 @ 00:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0