Hardworkwork

Jobbat tre dagar nu. Fyra dagar till så har jag ledigvecka! Imrogon vid den här tiden har jag gjorde över halva veckan. Jag är optimist! Men det har gått fort ändå, det är nog därför jag är så optimistisk. Jag gillar mitt jobb! Me jag är lite sliten.
Nu blir det sällskap och chokladkaka innan det är dags att sova! :D

Herrejävlar

...vilken dag. Morgonen började med att jag försov mig och fick springa till jobbet, dock kom jag dit i tid och ungefär när jag låste upp dörren tror jag att jag vaknade på riktigt. Sen började morgonen som vanligt, jag kokade kaffe och pysslade på. Sen öppnade jag kylen. Och där började problemen. Det var nämligen så att termostaten i kylden stod på ungefär 30 grader PLUS. Underbart. Detta innebär att allting som ligger däri är förstört och bara att slänga (dessutom luktar det inte så trevligt...) och alla förberedelser för frukosten var helt åt helvete. Meeeeen det löste sig rätt bra ändå, efter en timmes intensiv "damage-control" stod där en frukost. Inte fullkomlig, but still.
Ganska nöjd är jag att jag lyckades fixa till det. Därifrån blev dagen bättre, speciellt när Johan gjorde lunch åt mig! Det var riktigt lyxigt. Lugnt med lunchgästerna också. Men det var en lite halvsliten tjej som ramlade hem från jobbet. Och nu är klockan tjugo i nio och jag är på väg i säng.
Godnatt världen!

Mojitos i Sherwoodskogen/Silverfiskar på gatorna

Nja, inga fancy drinkar i Sherwoodskogen, inte ens grillat i byn eller ens en öl på självaste midsommarafton. Men det har varit en rätt bra dag i vilket fall. Jag och Mimmi var lite alternativa och tänkte äta midsommarlunch på Hälsobaren, dock så var det stängt, precis som allt annat. Så då blev det en sallad från Ica, Loka, Grillchips (det närmaste jag kom till grillat) och salsa på en gräsmatta i järnvägsparken i solen.
Överraskande fint väder även i norrland idag! Det är ju lite synd att alla, jag menar ALLA verkar vara i byn. Halv tre en fredageftermiddag när det är riktigt stekigt väder BORDE det ju rimligtvis vara en massa folk som sitter och käkar glass på stan. Men icke. Inte en käft på stan. Men en massa samer!
Igår var det också en bra dag! Jag och Andreas hoppade i bilen och drog upp till fjällen och gjorde upp en eld och satt och grillade korv, åt vindruvor, hoppade på stenarna, solade och beundrade miljöerna. I sanning en väldigt, väldigt mysig, bra dag!
Massa fika!
Jag är för övrigt ganska grym på att kasta macka!
Sen åkte vi hem och åt thaimat! :D

Cafe Latté

Idag har jag lärt mig att göra Latte i kaffemaskinen på jobbet! Det är riktigt kul och jag måste säga att kaffet jag gjorde blev utomordentligt gott efter en arbetsdag med start 05:30! Men det är mys att jobba igen. Jag trivs på det där stället. Men vi får se om jag är lika glad efter 100 frukostgäster... But still!
Efter jobbet, vi slutade redan tolv, gick jag hem, duschade och gosade sen ner mig i sängen och sov en timme. Det behövdes, fyfan vad skönt det var! Jag älskar min säng. Så är man helt varm och mysig efter duschen också!
Sen har jag fått lite extrajobb:
  • Fixa skyltfönstret på stan, bredvid landströms (restaurangdelen)
  • Jobb som kunglig hovfotograf för Ripan
Några extra timmar och någonting utöver det vanliga! känns skitkul!

No day but today

There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is your to miss

Man ska leva varje dag som att den skulle vara ens sista. När jag lyssnar på den här låten känner jag verkligen det. Men om man är för sömning för att göra någonting åt saken? Då har man problem... Nä, det får duga men KTAFstyrelsemöte och temys med Hanna, sen sängen. Men det är inte fy skam det heller. Speciellt inte temys med Hanna! :D

zzzZZZzzzZZZzzzzzZZZzz

Trött tjej dag. Det kommer vara ännu mysigare imorgon när jag ska upp halv 5. Det blir kul... Ikväll ska jag fan inte göra någonting och gå och lägga mig klockan 9. Sådetså.

För övrigt inhandlade syrran ett par begagnade sånna här igår. Riktigt snygga. Och bara för att jag var tvungen att köra henne över hela stan så ska jag låna dom! >:D Kanske inte någonting man väntar sig att jag ska ha på mig... Men jag gillarom som fan!

Jävla regn

Jag hoppades på att det inte skulle regna idag så att jag kunde rida ut och mysa med pållen. Så blev det inte. Istället var det ösregn så  vi fick vara inne och försöka vara seriösa. Det var inte lika kul...
Sen kändes det verkligen inte att man för det första inte har ridit på någon vecka men framför allt så blev jag helt jävla sänkt efter 40 minuter. Det märks att jag inte är frisk. Jag har inte riktigt någon energi. Jag hoppas att den återkommer snart.

Grease is the word

Lite halvnosalgikväll med Grease ikväll i sällskap med Hanna och Victor och tacos. Totalt random, men trevligt var det. Jag oroar mig allvarlig för min dygnsrytm. Det kommer bli en hård vecka nästa vecka. Fyfan... Tänk om man skulle göra ett försök att faktiskt sova? Men när jag lägger mig kommer jag börja hosta som en idiot igen. Känns inte så lockande.
Imorgon är det stallet och hästen som gäller. Och så har jag ett brev att skriva klart och skicka iväg.
Godnatt ^^

Puppyeyes <3

Varit och hälsat på valpar idag! Kamrean åkte med men gentligen vill jag bara sittas och gulla med dom små liven! Men så kanske nog både mamma och kajsa också...

Melissa Horn

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags

Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Tårarna var väl tvungna att komma någon gång...

If there's a rocket, tie me to it

Jag är fan inte stabil. Förståeligt egentligen kanske. Glad och ledsen, förväntansfull, ångestfylld, positiv, negativ, generad, mätt och förvirrad. Allt med ungefär fem minuters intervaller eller ännu hellre allt på en gång. Men det är väl inte så konstigt med tanke på senaste tidens händelser... Resten av veckan ser väldigt fullbokad ut men nästan endast med roliga saker och massa folk så det kommer nog att bli bra. På måndag blir det att börja jobba igen. Jag tror att det kommer bli riktigt bra, men jag lär få slita ordentligt i sommar. Men man ska härdas, right?
Idag är jag väldigt, välsigt trött. Jag tror att det kan spela in i mitt förvirrade känslotillstånd. Man kanske skulle försöka sova ut inatt? Förra natten fick jag inte sova mer än fem timmar på grund av den där jävla hostan... So anyway.
I förra veckan fick jag ett meddelande av Håkan som sa att han är på väg upp till stan till helgen! Det betyder många saker men för min del: Spelkväll! Med teatermänniskor dessutom! Ah, I miss you guys
<3Nyårsrevyflashback!
Massamassa spela massa!

hosthostelihost

Jävla äckelhosta. Jag blir tokig. Men lite piggare är jag idag!
Gårkvällen ägnades åt en skypedate med Ben, det var länge sen vi hann prata ordentligt. Men nu hade vi äntligen det. Och det var tusen gånger bättre att kunna ligga i sängen och snacka istället för att sitta på ett obekväm datorstol och få ont i rumpan. Och allting kändes mer avslappnat dessutom. Det var nästan som att ligga och snacka på riktigt, om man bortser från att våra sängar stod i olika länder... hrm... I alla fall så nära man kan komma! Jag längtar till London! Men först har vi en hel sommar att se fram emot! Om man bara lyckas kurera sig ;)

Massa glass och depp-regn

Igår var en deppig dag. DÅ är det skönt med en riktigt bra tjejkompis, en kopp te och en massa glass med strössel och så toppar man med trevlig prat. Då mår man mycket bättre. Tack vännen <3
Kajsa har just suttit och beklagat sig över hennes ungar på fotbollsskolan. Hon tycker dom är irriterande och jobbiga. Jag kan förstå henne. Jag vill aldrig jobba med barn. Nu när jag äntligen börjar få över lite grejer på nya datorn kanske det är dags för lite bilder från studenten? Och när man är i farten får jag be någon att förklara för mig hur man laddar upp bilder från Iphoto till typ en blogg eller på internet i allmänhet. Eller är jag helt dum i huvudet?
So anyway: bilder från studentveckan:
Stabila studenter...
Ännu stabilare ^^Varför inte sitta mitt i korsningen? Och varför inte leta upp cigg och röka mitt i korsningen?
Fix med lastbil!
Sötmimmi :D
Lastbil!
Klassen :) Det är synd att det tog så länge för oss att bli en hel klass... Men jag älskar er allihop <3
En gång Eschtekare - alltid eschtekare <3
Studentdagen börjades med champangefrukost med ett halvdämpat gäng.
Vi saknade dig Linda!
Klassen!
Sen bar det av mot skolan...
Utsläpp av studenter!
På kvällen var det party på Bildning!
Massa ösande blev det!
Nöjdtjej bland alla män ;)
Jag älskar min klass. Ni är fantastiska <3 Men det saknades ju en... Men våra tankar fanns hos dig.
Vila i frid Linda

Old times...

När jag har flyttat över massa bilder från PC:n till min nya lilla älskling som jag inte riktigt förstår mig på ännu hittade jag massa lattjo gamla bilder. En del väldigt, väldigt gamla. Sentimental musik och nostagi bilder gjorde att det slog mig hur myckt jag har förändrats. Personen på bilderna var inte ens nästan samma person som jag är nu. Därför tänker jag vara lite ego och slänga upp galma bilder på mig själv. Beskåda förändrningen

All we can do is keep breathing

När livet är jobbigt är Ingdrig Michalessons låt Keep breathing den bästa som finns. Ibland kan man bara fortsätta och vänta på att det ska gå över. För det går över.
Jag behöver en vän att prata med. Rackarns tur att Mimmi ska komma på te-dejt då!
Jag måste slänga upp lite bilder från studenten också känner jag...

Mental baksmälla

Mamma sa precis hur det känns just nu: Lite mental baksmälla kanske?
Hon sa det. Det är helt sant. Jag är helt slut. Jätteförkyld har jag blivit också. Huvva. Det är tur att det är en vecka kvar tills jag börjar jobba, man behöver verkligen ha en stund för att hämta sig... Jag tror jag ska spendera dagen vid datorn med en kopp te bredvid mig. Eller Kolla någon film? kanske både och. Egentligen hade jag velat umgås med någon och prata igenom helgen med allt vad det innebär, det hade inte varit helt fel ;)

Save me, from this state of un-emotion

Waiting for a little sign
Seems like to no avail
Strolling down the pavement aimlessly

Waitin for someone to snatch her bag of memories
How come you call it destiny?
When the cross you bear's your only company

Never seen you, I don't even know you're name
But still I believe

That you are gonna save me
Somehow I got a notion
Just a little affection on this cold and windy road
Save me, from a state of un-emotion
Just a little affection on this windy road

Why so long? so confusing?
Why's growing up hurt soo bad?

Seek what we had lost, we get found and go again
I don't know what's gone to me
I won't make any promise I believe

Never seen you, I don't even know you're name
But still I believe

That you are gonna save me
Somehow I got a notion
Just a little affection on this cold and windy road
Save me, from a state of un-emotion

Just a little affection on this windy road


I'm afraid of that harm
Bästa Edguy låter någontsin. Den ger mig rysningar. Ikväll kändes den rätt. Godnatt!

...för vi har tagit studenten....

Nu var det slut. På skola. Vad konstigt det känns. nu kan man inte längre säga "vi syns på måndag" eller ens "vi syns efter sommaren" ES3 finns inte mer. Inte den ES3 jag känner. Men jag kommer alltid att referera till er som min klass även om vi inte går i samma klass längre. Och jag kan ärligt säga att jag kommer sakna er.
Under de senaste dagarna har man varit med om så mycket och det har hänt s mycket att jag inte ens vet vart jag ska börja om jag skulle skriva om det. Och man har känt alla känslor: glädje, sorg, vemod, ilska, eufori, chock... Och så vidare. Och Ena sekunden det ena för att det sedan ska gå över i någonting annat. Och allt på en gång. Vi skrek oss hesa på flaket men vi hade ändå Linda med oss, på hennes fina plakat. Vi dansade, sjöng och härjade men när det kom en låt vi förknippar med henne satt vi på golvet och mindes henne. Sen var man lika snabbt uppe och härjade igen. Livet är underligt. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag är helt och fullständigt tom.
Men två saker vill jag säga:
Vila i frid Linda.
Jag kommer aldrig glömma vad min klass betytt under tre år. Men festen tar inte slut här, right?

Random

Igår var... random. Planen var grillning med klassen men det var inte det enda vi hann med. Det blev chill utanför kimmas lägenhet, spela kubb och jag köpte på mig tre öl och efter det hade jag riktigt jävla roligt! Jag är så billig när det gäller alkohol... Sen gick vi in hos Loumpi som bor bredvid och där föregick det en massa oaänständigheter, haha! Fast jag och hanna är ju faktiskt, som jag skrev i ett sms, "klappkompisar".
Sen Landströms, sitta i folks knä, ungås och prata. Efter mycket om och men kom vi äntligen hem till micke. Ett par stycken var vi iaf. Där var det en massa lättklädda män och en hel del mys... hrm.... Det låter verkligen inte lovande dethär XD Men riktigt så farligt var det inte, dom nakna männen höll sig till bastum altenativt en komtrabas eller en handduk...
Kära nån, vart hade jag hamnat? Jag började fundera på saken. Ungefär halv fem var man hemma. Fint väder var det ute! Det var en väldigt bra, väldigt random kväll XD

Love will tear us apart

Det var väldigt välsigt länge sedan jag lyssnade på Joy Division. Ibland får man infall.

Jag gillar träd. Hur mycket gillar jag då inte träd med paraplyer i? :D





ordvitsbild: Flygande tefat




FIlurer som filurar!





Klasskompisar :)






Musik var det också!





Jag smyfotade en söt hund också :D


Kosmiska toner av glas....

Vissa fraser bara fastnar.

Det verkar som att det är många som har planerat ut ikväll igen. Trots en nykter fredag känner jag mig inte riktigt i form. Istället blir det sällskapsspel med Bobby, Blisse och Pecka. Det är inte fy skam det heller! :D

Irritation och dåligt humör...

...präglade hela min dag igår. Det gick åt helvete bara. Men kvällen hämtade upp sig riktigt bra med en massa dans, kul folk och en liten biltur i midnattsolens sken.


bilden fotad ungefär 03:20 :)


Den kan vi få en bild från balen också, bara för att jag inte är lika jävla stel på den som på alla andra. huvva.


Äppelknyckarjazz

Jag väljer att tillägna denna rubrik (och detta inlägg) till Movits! som gjorde en helt sjukt grym spelning igårkväll! Och trevliga att prata med och dansa med var dom också! ;D

SÅ igår var altså den stora balen. Och verklighetsflykten. Jag hade väldigt svårt att förstå att det faktiskt var jag som hade en långklänning med pumps, gick på röda mattan upp till stadshuset, åt middag bland alla festklädda människor, dansade vals och shakeade barfota, i min långklänning, på golvet i stadeshuset till Movits!. Det är inte så illa om jag får säga det själv!

Det var en fantastisk kväll. Vad mer kan jag säga? Tack alla som gjorde den till vad den var <3

Den stora balen!

Så var det dags! ALla förberedelser och pepp har lett fram  till den här dagen.
Ikväll ska vi gå på röda mattan <3

RSS 2.0