varför?

varför är jag smådeppig?
varför kan inte allting bara fixa sig snyggt så att jag slipper noja?
varför har jag ont i magen?
jag förstår mig inte riktigt på mig själv. tänk om jag bara kunde sluta bry mig om ett par saker. vara klar med dom. det skulle kännas som en lättnad.
Jag hatar att de tär så mörkt. Det tär på mitt humör, på mitt tålamod och min livsvilja. Bara 6 månader kvar på vintern.
Jag hade velat resa till ett varmt land, antingen med tjejerna eller med älskling. Få lite sol, äta god mat, pussas i solnedgången... En hemskt trevlig utopi, den ska jag somna till i kväll. I morgon börjar början på ett slut som jag tror kommer få saker och ting lite bättre :) Förhoppningsvis kommer jag ha ett jobb mindre från och med nästa vecka. Då ska jag roa mig med att tillverka en tre meter lång gädda.
Godnatt! :D

Bild

Tänk vad länge sedan det var jag fotade en bild på mig själv! Så nu var det dags!
Idag ser för övrigt ut att bli en riktigt mysig eftermiddag med lite Kvantum-besök med älskling, sen hämtar vi upp elin och åker på stan och tittar julklappar/presenter!
Idag fick jag ett spännande paket hem, jag är peppad på att fixa med lite julklappar. Jag satsar stenhårt på hemmagjort i år!

Jag längtar bort...

Trots att jag haft en jättemysig helg med lite party, massa sova, massa mys, massa dansa och lite stall längtar jag bort. Nu har jag haft mina första två lediga dagar på hela november, det var välbehövligt. Men jag är så sugen på Stockholm. Kanske för att Mimmi pratar en hel del om Stockholm. Jag hade velat ta med mig min älskling och åka till stockholm. Fast allra helst vill jag ju resa till sommar-stockholm och det kan nog bli väldigt svårt.
Jag får nöja mig med att försöka få lite julklappar pysslade här hemma :)
Förresten hade jag en jättemysig dag med Mimmi här i veckan. Alla behöver en Mimmi :)

Angels needs a break.

Jag är en sån som försöker göra allt.
Helst ska jag vara bra på det jag gör också.
Men just nu tror jag att jag försöker för mycket.
Jag vill inte ha ont i magen för att jag måste gå till jobbet.
Elller för att jag känner att jag måste göra någonting för alla andra.
När jag vill göra någonting för mig själv.
Jag måste lugna ner mig tror jag.
Imorgon tar jag sovmorgon.

Promenad med bästa Hanna

Tjejkompisar är det bästa jag vet. Hur skulle jag överleva utan er? Idag blev en riktigt bra dag, jag och Hanna trotsade kylan och begav oss ut på långpromenad med Coffie och sen hängde vi hemma i hennes kök medan hon lagade soppa (utsökt) och drack kaffe. Och till detta det allra bästa: tjejsnack! Det behövs verkligen ibland och idag blev en riktigt bra dag tack vare detta. Nog för att detta tog upp nästan hela min dag föutom jobbet. Mycket trevligt <3

Överraskningar i kylan

I morse var det -22 grader när jag kom till Jukkas. Det kändes, fifan vad kallt det var. Nu börjar den tiden. Vi fick då ingen "Ryssvärme" i sommras men jag kan svära på att vi får "Ishavskylan". Jag såg någonting om "Snökaos" på aftonbldet tidigare. Bring it on säger jag bara! hade varit trevligt att bli lite insnöad så man får ta lite sovmorgon!
Idag var både en bra och en dålig dag. Hemskt dålig för att jag har gjort en massa fel och varit kloantig än en gång. Slösade bort 80:- på fel grejer och jag var hungrig. Fan och fan. Jag längtar dock tills jag får en viss leverans och får sätta igång med ett projekt igen.
När jag kom hem var jag så frustrerad att jag gick och la mig en stund och när jag vaknade kändes livet fortfarande mörkt. Radiotjänst nästa. Men när jag väl kom hit så visade det sig vara en ganska trevlig dag på jobbet. Visserligen har jag bara två avgifter av målet som var fyra men båda jag fick var överraskande nog av äldre personer, en jättegullig tant som var glad och en söt farbror som pratade hur länge som helst om att han hade förlovat sig efter att ha varit singel jättelänge. Han var ungefär 60 år. Jag blev helt glad, han lät så nöjd och stolt. Sådanna borde det finnas fler av. Det var en riktig överraskning.
Nu får jag stämpla ut om en minut. Puss!

Fantomer och hemligheter

Sitter och lyssnar på Phantom of the Opera-musik och myser mig tillbaka till London samtidigt som jag pysslar på lite hemligheter. Jag har ett par riktigt vassa julklappar på gång, och har skaffat mig ordentliga projekt därtill. Men det kommer nog bli skitbra. Mer får ni inte veta, haha!

RSS 2.0