Kärlek och solsken ...och jobb.

Livet är nog ganska bra ändå. Jag har jobb och tjänar därför lite pengar samt att jag har någonting att göra på dagarna. Positivt. Även om att städa toaletter och fikarum inte är det mest stimularande jobbet. But still! Det är soligt ute och det är idag bara två veckor kvar tills vi drar iväg på våran resa! Getting closer! Dessutom råkar jag ju vara väldigt kär :)
Nu ska jag åka och ta hand om hästen. Tjarå :)

Krångel och Motorskaka

Nää. Massa krångel igår altså. Men på ett ganska trevligt sätt.
Jag tycker för övrigt jag är söt som har stressat nu på dagen med att baka en motorskaka till ikväll!Den kom just ut ur ugnen, när jag kommer hem nästa gång ska jag sätta lite glasyr på den också så blir det perfekt. Jag är väl kanske en liten husmor.

Puss och Mys <3

Visste ni en sak?
Jag är tokig i den här grabben <3

Tandvärk, brun mage och svampar i öronen

Tja, ungefär så kan man väl sammanfatta denna semester. Jag ljuger inte ens!
Grekland, Lesvos en vecka med Mamma, Mommo och Kajsa. På det hela taget har det varit mycket trevligt, om än mycket varmt. Sisådär 35-40 grader. Men med tanke på att vi i stort sett inte gjort mer än att gå till stranden, bada, ligga på stranden, bada, gå hem, bada i poolen, läsa, bada i poolen, äta middag, bada i poolen och sova. Ungefär. Väääääldigt lugnt och skönt. En massa god at har vi ätit ockå!
Allt var frid och fröjd till och med näst sista dagen när Kajsa, som haft lock för öronen i flera dagar fick väldigt ont i örat så att mamma tog med henne till läkaren. Däe kom det fram att på grund av det väldigt varma vädret i kombination med mycket bad i pool så har hon fått en svampinfektion i örat. Som sedan blev båda öronen.
Ungefär tolv timmar senare kommer mamma med exakt samma sak. Dom äter nu båda penicillin. Stark sådan. Igårkväll var det såklart även min tur. Men ena örat sprängande sökte vi än en gång upp den trevlige läkaren och upptäckte att jag också har lite i ena örat.
Jag slapp penicillin men får också ta örondroppar. Mysigt va? Sen ska vi inte nämna inflammationen i min visdomstand som fått lymfan och halsmandels och typ ALLT i vänstra delen av ansiktet att svälla upp och göra ont. Det har blivit en hel del smärtstillande de senaste dagarna.
Nåväl, nu ska jag sluta klaga över mina krämpor, jag är faktiskt bara 19 år, inte 95.
För övrigt så har jag faktiskt blivit lite brun. I alla fall för att vara mig. Jag blir så lätt röd och yr och jävlig av att vara i solen. Men jag har ränder! efter bara en vecka! *stolt tjej*
Nu sitter jag här på Arlanda och väntar på att planet till Kiruna ska avgå. Och fryser. Men vi lämnade ju också en ö där det var typ 35 grader varmt och kom hem till Sverige där det inte är fullt så varmt. Och snart kommer jag ju till kiruna... XD
Men det dröjer inte så länge förän jag än en gång beger mig söderut!
Nu har jag slagit ihjäl en kvart till här i och med detta inlägg, dags att sluta nu?
Jag tror det.

Saknar er...

Som Mimmi redan skrivit, men jag var tvungen att instämma - jag saknar mina tjejer! Dags för framtidsångest nu? jag tror det. Eller så går jag och äter frukost istället.
Sedan lutar det åt att ha lite storstädning. Gudarna ska veta att det behövs. Det får bli att slänga allting från skrivbordet på sängen, allt från byrån på skrivbordet, dammtorka och sätta tillbaka allting på ett lite mer organiserat sätt. Hoff vad tråkigt. Jag tror jag ska dra en sväng på ÖB först och kolla om jag hittar någon liten korg. Jag behöver ha nya ridvantar också.
Fan jag måste rycka upp mig. Ikväll blir det tidig kväll, imorgon börjar man jobba klockan fyra på morgonen. Det kommer bli brutalt.

Fjärilar och moln

Jag har fjärilar i magen
Går på dom där rosa molnen
Är inte livet underbart?
<3



Jag är för övrigt mycket förtjust i min nya skjorta! Även om den egentligen inte är ny, jag fick ärva den av Victor :)

Plump och kaffe

Idag har jag och Victor gjort en visit hos Elin, Jossi och Bontis, aka Vincent och spelat plunp och druckit kaffe. Det var riktigt mysigt. Härnästa väntar middag och sen ska vi dratta till Tuolki och till stallet en kortis.
Och jag var bara tvungen att skriva "dratta till Toulki" eftersom det är så töntigt :D
Så ska jag presentera Victor för Jojje också. Det kan bli kul!

Förlåt

Sårar man någon man bryr sig om
Sårar man sig själv minst lika mycket
Förlåt...

Förlåt...

RSS 2.0