Ett år av ingenting. Och samtidigt allting.

Med alla rusiga (läs Fulla) studenter som far runt överallt kan man inte låta bli att bli nostalgisk och inse hur mycket tid som faktiskt har passerat utan att jag har förstått det. Det känns som många år sedan vi gick på balen, satt i kyrkan, tog studenten... Det har varit ett väldigt jobbigt år med otroligt mycket ångest, sorg, oro och ledsamhet. Ett jobbigt år helt enkelt. och jag har ändå hunnit med fyra olika jobb och däremellan haft ångest för att att jag inte gör någonting och inte kommer någonstans.
Det är som att det senaste året inte riktigt fanns, jag har flutit runt i ett vakuum utan att vara på väg någonstans, utan mening eller mål.
Nu ska det ändras.
Okej, jag har fortfarande inte en susning, mål eller mening ännu, MEN det kommande året ska bli bättre. Skillnaden nu är att jag har lite förtröstan. Jag ska börja med att ha ett så jävla awesome sommarlov och det börjar på riktigt på fredag, så sätter jag och Victor oss på tågen för att sedan åka till Grekland i två veckor. Sen väntar Peace and Love i Borlänge, Stockholm, Stugan på midsommar, Hallonmojitos på Mimmis balkong och en snabbvisit på PDOL. bland annat.
Sen är det icke att förglömma, det bästa som hände mig i år: Jag hittade vad jag verkligen tror och hoppas är riktig kärlek.
Jag älskar dig Victor <3

Om en bra helg

Jag har haft en jättebra helg. På fredag var jag en kort sväng på TT och kikade på AiluCrach och var minst sagt imponerad! Sedan packade jag och victor in oss i bilen, godispåsen, vattenflaskan, skivorna redo och solglasögonen på näsan och körde de arton milen till mitt paradis, Autio. Där kan jag känna lugnet. Där mår jag bra.
Lördagen ägnades åt att göra stug-göra. Det innebär kratta tomten, bränna skräp i stranden, åka in till Pajala och handla, bli matad med en massa fika av fammo och gå på skogspromenad. Ha det jävligt mysigt med familjen helt enkelt. Även om min säng är lite hård har jag sovit som en sten. Underbart var det. Jag kunde verkligen... Känna lugnet.
Nu är man tillbaka i skit-Kiruna igen.
MEN nu är det mindre än tre veckor kvar tills jag och min älskling åker till grekland!! :D Det kommer att bli awesome!

Om att få smutsiga händer.

Idag bytta jag däcken på bilen. Helt själv. Med vägledning från käre far till en början men när det var två kvar sa han "nu klarar ju du det här, jag sticker och gör ärenden" Och så åkte han och där stod jag med domkraft, hylsnyckel och en massa däck. Men jag fixade klart alla däcken, mycket nöjd med mig själv. Har även kollat olja och fixat lufttrycket i nya däcken. När jag var klar var jag smutsig, hade ont i ryggen och var mycket stolt. Jag tänker inte blande in något "kvinnor-kan-tjafs" för det har ingenting med manligt och kvinnligt att göra. Det har att gör med att jag kan. JAG kan fixa det själv. JAG kan klara mig själv. Inte jag som kvinna utan jag som i... jag.
Sen har jag rensat avloppet också, inte en lika tillfredsställande syssla, i själva verket ganska motbjudande, men det blev fixat. Och än en gång var jag smutsig men jag är nöjd med mig själv. Tänk att man blev lite vuxen tillslut.

jaaa....

Det finns en hel de3l som händer men det bli ändå inte att man skriver. Som vanligt. Ska man skriva nåt deppigt varje gång man är deppig, om någonting glatt varje gång man är glad, om att ha för mycket att göra, om att hya tråkigt, om att längta, om att sakna. Det blir bara patetiskt. Livet svänger för mycket för att man ska orka skriva om det, folk skulle tro att jag lider av personlighetsklyvning.
Men idag är i vilket fall en bra dag! Grötfrukost och lite sovmorgon och nu ska jag ta mig i kragen och städa ordentligt!.
Jag har för övrigt en ny liten förälskelse... En serie... En anime....
DeathNote <3
Så sjukt spännande. Jag är motvilligt fast och fångad.
http://www.youtube.com/watch?v=g2VyTSiEygI

RSS 2.0