They did it again <3

Nu när jag äntligen lyckades komma ihåg att ta mig tid och sätta mig och kolla på "Dom kallar oss artister" med The Ark. SJälvklart intressant, jag ser fram emot nya plattan som fan. Det var sådär lagom trevligt.
Tills dom avslutade hela programmet med en låt från nya skivan.
Då var det inte bara lagom trevligt.
Pure magic <3
Jag bara.. är mållös. Med gåshud över hela kroppen. Dom lyckades träffa så precis på pricken i mitt hjärta än en gång. Och jag kan inte förklara det utan att använda alla klyschor som finns. Låter och texten kan tala för sig själv istället

http://www.youtube.com/watch?v=ssTZWR_XVD8



Have you ever heard a song that you wish would never end?
Did you ever have a conversation with a real good friend
That you wish would just go on and on and on forever more?
Then you know what I'm looking for
Then you know what I'm looking for

Påsklov

Plötsligt insåg jag att påsklovet är över mig. Hur gick det till? Sitter dock fortfarande kvar i skolan eftersom jag hade behövs skicka min projektrapport till mig själv med datorn är upptagen. Men sen är jag fri!
Vad konstigt det känns... Jag var inte beredd på lov :O På tisdag åker jag och Robin ner till umeå, det ser jag verkligen fram emot! <3
Jag blev bara chockad av att inse att jag ska få vara ledig i över en vecka!

iPod

Jag gillar min nya iPod :D Födelsedagspresent, vi tackar så hjärtligt för den! :D <3
Idag har jag suttit och målat mest hela dagen i bildsalen. Ganska så trevligt. Och pratat med folk. Thomas planerar roadtrip i sommar och jag blev sjukt sugen. Fast jag vill egentligen bara iväg någonstans. Jag vet, jag är ganska nyss hemkommen från ett äventyr, men man vill ju alltid ha ett nytt! Mycket vill ha mer säger man ju.
Fast jag ska ju snart iväg igen, på tisdag där det av till Umeå med Robin. Det kan bli riktigt mysigt tror jag!
Jag älskar känslan av att vara på väg någonstans. Jag kan inte vänta tills jag får sätta mig i en bil och köra väg någonstans, att vara på väg... Även om det bara är till stugan över helgen. Det är ändå en speciell känsla. Jag längtar.

Ambition

Jag har en ambition just nu. Ungefär 40 minuters skrivande på projektet. Sen blir det Bilding och Hannas redovisning. Jag hörde ett rykte om fika vilket muntrar upp mig avsevärt! :D

Jag hittade för övrigt sjukt gamla bilder på Photobooth:

Snöhelvete

Jävla snöhelvete. Kul att det låt två decimeter när jag skulle ut med bilen till stallet tidigare i förmiddags. Och en stor snövall ut på lappgatan också. Det är bara att ta fart och hoppas att det inte kommer någon annan just då för att man inte ska fastna. Men det gick ju bra det också. Sen sladdade man vidare ner mot stallet och en häst som behöver tas om hand.
Jag är fortfarande väldigt trött. Men jag måste ta mig ner förbi Ripan för att hämta mina skor som jag hastigt och lustigt glömde i lördags morse när vi hade jobbat klart. Jag upptäckte att jag fortfarande hade sandaler när vi hade satt oss i bilen och redan larmat allting. Underbart. Men det gick ju det också. Så jag tänkte ta mig ner och hämta dem. Och jag fick även ett sms att jag hade dricks att hämta från i fredags. Det gillas!
Man kanske skulle göra det på en gång? Jag tror att det kan vara bra så får det bli en stund med papper, penna och Kent efter det :)

verkligheten

Verkligheten slog mig just. Hårt.
Eller så är det bara tröttheten...

Havning a feeling of... ah, fuck it.

Mat, Musik och Sömn kan vara botemedlet.

Ingen lek...

Det är ingen lek att jobba ett skift på elva timmar. Och stå upp i det närmaste hela tiden. Men att det var roligt!
Det var bröllopsfest i Andrummet med 36 personer. Och även om det var svårarbetat var det otrolig kul, alla var så fina och glada och jävlar att det var ös! Jag tror inte att det finns någon som inte dansade.

Klockan 4 stämplade jag och Viktoria ut.

Idag är jag mer sliten är på väldigt länge XD

Jobb

Ikväll blir det Rock'n'Roll hela natten!
...på jobbet :P
Men det blir nog ganska najs ändå.
Jag tänkte vara jätteambitiös och skriva projektrapporten men självklart så var min dator upptagen såattdeee.... Nä, det hände inte just nu.
Då borde jag skriva engelska istället... Meeeeen nä.
Jag måste skärpa mig!

Porsche!

Jag har fått köra Porsche igår! Jag och Robin for till jukkas och inne i stan, solen sken och jag njöt i fulla drag. Jag börjar få lite vårkänslor!
På kvällen var ella och peter förbi och fikade, alltid lika trevligt!
Sen hamnade jag och Robin spontant på Landströms me Adam och Rickard, det var mycket, myacket trevligt! Efter en smaskig alkoholfri drink tog vi bilen och for hem. Morgonen började med att duscha och fixa, sen sätta på sig skinnjackan och solglasögonen och köra till skolan!
Livet känns bra just nu!
Förutom att jag totalt hade missat att jag skulle jobba hela fredag kväll/natt när jag började peppa för fest igår. Surt som fan men vad ska man göra?
Det blir nog roligt att jobba, det var lite synd på festen bara. Men jag ska inte klaga, jag får ju pengar! :D

Suck...

Jag blir så trött
På denna konstanta kritik
Från alla
Mot alla
Som inte råkar vara likadan
Denna ytlighet
Gör mig så trött
Fel att bara
Prata om någonting
Vettigare
FÖR FAN
Jag vill skapa
Någonting vackert
Som betyder
Om inte för någon annan
Så i alla fall för mig.


Spontan, meningslös blogg från en irriterad tjej. Jag tror det blir sängen mycket snart.

tisdag

Tisdagar är mördardagen i största allmänhet. Och dagen började verkligen sjukt dåligt. En sån' där morgon när man bara vill krypa ner under täcket igen och sova sig igenom hela dagen.
Sen var det ju det där jävla håret också... Och syrran hade tagit BÅDA de snygga topplvorna som finns i huset. Underbart. Så det blev en stickad, svart, ful mössa istället. Men så kan det vara ibland! Det känns bättre med lite mat i magen och nu blir det fiket med elin! :D
Jag hittade dessutom en mysig låt att peppa upp mig med <3
Jag är hos dig igen - Lars Winnerbäck

The Ark!!

Det står på www.kirunafestivalen.com.
The Ark kommer till festivalen i sommar
HAPPYHAPPYHAPPY! :D
Det ska bli så sjukt kul, nu har jag verkligen en spelning att se fram emot, det gör det värt att stanna i stan när det är peace and love samtidigt även om det hade varit awesome men jag kan inte åka eftersom jag inte vet om jag jobbar och massa skit... Så det är synd, men nu gör det inte så mycket när jag har ett av världens bästa band att se fram emot! :D

Jag vill ha sommar NUUUUUU! Underbara sommar <3

 Ohyes, jag längtar <3
Dom har hängt med i flera år nu, fortfarande lika bra :)

Ett spontantglädjeinlägg innan jag sticker och tränar :)

Lista!

En god vän till mig brukar skriva "nyårskrönikor" där han tänker tillbaka, berättar om och analyserar året som gått, summerar och kommenterar. Detta är någonting han gjort i flera år och när jag fick höra om idén och läste den senaste blev jag väldigt inspirerad. Tänk att sätta sig och tänka tillbaka på det gångna året, för när jag började fundera lite han man hunnit med en hel del på ett år, både små och stora saker.

Den enda haken med det hela var att denna strålande, inspirerande idé gjorde entré i februari. Detta innebär att jag skulle vara ute två månader för sent för att tänka tillbaka och skriva om år 2009 och tio månader för tidigt om jag vill skriva om år 2010. Och det fungerar inte så jättebra… Där fanns alltså ett ganska stort problem. Men sedan kom jag på det. Så istället för att sätta mig vid skrivbordet och plugga till mitt engelskaprov , som jag kanske borde ha gjort, satte jag mig vid skrivbordet och började skriva. En vecka före min nittonde födelsedag satt jag med resultatet framför mig: En lista. Vad jag hade skapat var en hundra punkter lång lista med små och stora saker som jag sett, gjort, hört och upplevt under hela året jag var arton år gammal. En födelsedagslista helt enkelt.

Jag tror att det kan vara nyttigt att titta tillbaka på sitt liv ibland, så länge man inte fastnar i vad som varit utan kan se hur de som varit tar oss framåt i livet istället. Jag kom fram till att året som varit har varit fantastiskt utvecklande för mig som person och jag är stolt. Det känns som att jag har blivit en ny person sen dagen då jag fyllde arton år. Eller inte en annan person utan snarare mer mig själv. Minna version 2.0 hade man kunnat säga.

Men livet kan onekligen kännas segt ibland när allting går på slentrian och man tycker att man inte kommer någonstans i livet. Då kan det vara bra att titta efter och upptäcka att man faktiskt har hunnit med en del. Därför skulle jag rekommendera folk att skriva listor. Och allting som står där behöver inte vara stort, viktigt eller livsförändrande. Bara saker som man minns.

Under det senaste året har jag hunnit med att:

  • Klä ut mig till kille
  • Vara roligaste bordet på LaGuna
  • Dricka Cosmopolitan under mitt första krogbesök
  • Klä mig i korsett
  • Göra slut med någon
  • Lära känna Ben
  • Dansa med okända personer
  • Få smeknamnet Kvisten
  • Ge någon mitt telefonnummer
  • Spontandansa med Mimmi
  • Varia full
  • Få någon att stanna bara genom att han såg mig
  • Kyssa någon på en gräsmatta i Järnvägsparken
  • Lära känna Eric
  • Dricka tequila
  • Få hjärtat krossat två gånger
  • Bli stormförälskad
  • Träffa Andreas på ett tåg och sedan lärt känna honom
  • Upptäcka att Robin har en mysig mamma
  • Även Rickard och Danne är coola personer
  • Få ett riktigt jobb
  • Gråta för att jag känt mig värdelös på det
  • Jobba tio dagar i sträck
  • Stå som bartender
  • Vara på en mycket trevlig jobbmiddag
  • Dricka vin med min chef
  • Spela teater inför 300 personer
  • Fika med Johan P i fyra timmar
  • Kalla Alex för snygging
  • Spela Dracula med Håkan, Kenny, Micke och Robin
  • Lära mig att Kenny är mer gay än himmeln är blå
  • Kyssa två tjejer
  • Få Johan och Martin att dansa
  • Lära känna ESTA + en massa kul teaterfolk
  • Fundera på att bli skådespelare
  • Dricka latte och läsa Cosmopolitan på centralen i Stockholm
  • Börja lyssna på Michael Jackson
  • Ta körkort
  • Gå runt med Nisse och Johan Palm under Kirunafestivalen
  • Bli utbjuden på fika
  • Teckna av en nakenmodell
  • Åka med klassen till Sundebyn
  • Skratta åt Björn och Herman som drack kaffe
  • Bära farfars ring med stolthet
  • Spontanbada naken i Umeälven
  • Bli ertappad i en mycket pinsam situation
  • Bli tillfrågad om jag var gay
  • Vara publicerad i Kirunatidningen
  • Vara på Gruvtrollets lekland
  • Se Lasse Lindh live på TT, sittandes på golvet
  • Vaxa benen på en kille
  • Ligga i en rund gunga och lyssna musik
  • Inte få åka på tävling
  • Vara på världens bästa sleepover-party hos Mimmi
  • Hålla ett tal om att vara spontan
  • Få MVG i Matte B
  • Gå hjampisjoggen i spöregn
  • Köpa mjukglass på Soprthallskiosken iförd stallkläder
  • Fota snygga raggarbilar
  • Gå ut andra gymnasieåret
  • Vara med om en jordbävning
  • Dansa bugg på Kirunafestivalen
  • Äta på Max mitt i natten
  • Besöka staden Trosa
  • Köpa en byxdress
  • Sitta på safari med massa esteter
  • Motvilligt börjat gilla Twilight
  • Grilla med tjejerna vid Rautasälven i kolmörker
  • Få en ny sköthäst
  • Vara utklädd till Marlyn Monroe
  • Prova ut studentmössa
  • Vara barnvakt åt fem ungar tillsammans med syster
  • Smida en egen silverring
  • Köpa ett nytt objektiv till kameran
  • Klä ut mig till pirat
  • Äta en grym sallad i Västerås
  • Koka en jävla massa knäck
  • Skicka hjortronsylt till England
  • Köra Mailns antika Volvo till Tpulla och höll på att fastna där
  • Praktisera på ishotellet
  • Uppleva att skäa i is verkligen är som att skära i smör
  • Duka för julbord
  • Köpoa ett par alldeles för dyra gladiatorsandaler
  • Vara tomte
  • Spela spel på kulturhuset hela natten
  • Se en igelkott
  • Köpa en prickig klänning
  • Besöka London
  • Se musikalen Wicked
  • Äta crepes med nutella och färska jordgubbar
  • Mött någon från internet i verkligheten
  • Klappa en polishäst
  • Äta Fish and Chips
  • Åka London Eye
  • Göra en matinstallation med lyckat resultat
  • Skolka från lektioner
  • Fota roliga bilder på kompisarna i järvnägsparken
  • Få ljusblått Kina-siden till min balklänning
  • Åka åt fel håll med Londons tunnelbana

Stort Ego!

Gårkvällen var fruktansvärt random och fruktansvärt rolig! Att gå runt med random nya, jätteroliga människor och att ösa järnet på dansgolvet är the best feeling ever!
Jag behövde få släppa ut lite energi. Och det fick man.
När man har fixat upp sig och känner sig snygg så finns det inget bättre än om man märker att någon faktiskt uppmärksammar det! Men jag tror att mitt ego blir alldeles för stort av för många komplimanger...

Okej det där lät ganska överlegset och drygt. Jag blir bara... faschinerad. När jag var yngre var jag aldrig snygg eller intressant. När man har skaffat sig lite mer självförtroende kan jag faktiskt se att jag kanske inte ser så dålig ut ändå. Och då är det väldigt trevligt med uppmärksamhet, jag tror det stiger mig åt huvudet!

Och kom nu inte och säg "du är fin som du är" eller "Du är alltid snygg" eller nåt liknande för det är inte det som är grejen just nu. Ibland behöver man bara lite totalt ytlig bekräftelse för sitt ego när man är fixad och stolt.
Men detta är såklart inte någonting som har en avgörande roll i långa loppet.
Egentligen är det fullständigt oviktigt
Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte det var kul!

Fredag!

Fredagen har börjat rätt okej. Vaknade vid 8, såg att jag hade fått sms av elin 07:30 och undrade vadfan hon gjorde i skolan redan.
Käkade frukost, promenerade till skolan och förbannade då min fåfänga som har jeansleggings när det är 8 minus, blåser och snöar. Då ångrar man sig.
Sen var det Johans projektredovisning i aulan, en film som var bra måste jag säga! Imponerad!
Nu borde jag skriva på min projektrapport men istället hamnade jag här. Inte så oväntat kanske. Jag vill inte, det finns mycket som är mycket intressantare just nu. Som att dagdrömma, klicka på facebook, fundera på vad man ska ha för kläder i helgen, hoppas på att vädret blir fint tills imorgon, lyssna på musik och se fram emot födelsedagen...
På det hela taget är allt annat mer intressant. Man kanske borde ta sig i kragen?
Men jag vill inte...

Snart är det fredag!

"Snart är det helg!!:D:D:D" sa Andreas i tisdags kväll, jag tyckte det kändes lite väl optimistiskt... Men helt plötsligt så sitter man här och det är torsdagkväll. Och då är det snart helg!
Jag är pepp på helg, jag vill klä upp mig och sminka mig och fixa och trippa runt och känna mig snygg! Så det får man se till att göra.
Sen ska här också ridas på lördag och fyllas år på söndag! Det blir nog en bra helg tror jag :)

Jag har varit sjukt pepp hela dagen men luften gick liksom ur mig... dags att tagga till igen och bege sig ner till kulturhuset!



ps, jag vill ha våffelfrukost i födelseagspresent ;) Det har jag minsann gjort för Robin, syrran och Emma, jag tycker jag är värd det! ;)

Defy Gravity

Jag har hittat ett nytt favorituttryck: Defy Gravity. Det står på t-shirten jag köpte från musikalen Wicked. En av låtarna heter just också Defiyng Gravity.
För mig handlar det om att ingetning är omöjligt, att vill man tillräckligt mycket kan man till och med gäcka tyngdlagen. Låt ingen annan säga åt dig vad du kan och inte kan göra.
Det låter inte så snyggt att försöka förklara det på svenska utan att använda klychor, men jag tycker fruktansvärt mycket om låten och bara... älskar uttrycket.
Jag assosierar låten med London. Och då framför allt dagen jag spenderade med Ben men egentligen hela resan.

En lite ironisk twist i det hel är att låten som Ben associerar med våran dag är Now my feet wont touch the ground med Coldplay. Min är Defiyng Gravity.
Livets vägar är outgrundliga... ;)


Defy Gravity

Wicked!

Nu har man hunnit landa här i Kiruna igen. Både bokstavligt och mentalt. Vi kom hem fredag kväll. Och nu är det väl dags att sammanfatta lite av resan... Den var helt enkelt... Fantastisk!
Vi har gjort mycket av de vanliga turist-grejerna som att se Big Ben, Buckingham Palace, åkt London eye, gått i EN MASSA affärer och ätit fish and chips.
Jag har shoppat. Det är fantastiskt, jag är vanligtvis väldigt snål men när man hittar billiga affärer så... ja, då blir det shopping! Mest kläder men i samlingen finns även två väskor, ett par knallgula pumps och en kuvertväska :)
Sen måste jag ju också berätta att jag har köpt en klänning att ha på studenten. En riktigt söt en! I love it.

Sen har vi ju varit på musikal också. Den vi såg var Wicked. Den var fantastiskt mäktig, jag är sjukt imponerad! Och den hade allt, humor, bra musik, häftiga effekter... Man fick skratta och gråta och allt på samma gång! Sen hann jag och Kajsa med ett besök på bio också och såg Alice in wonderland. Som också var en verkligen bra film!

Sen fick jag ju träffa Ben också! För den som kanske inte vet vem han är kommer här en kort resume: Vi råkade vara inne på samma chatsida där man pratar med främlingar. Vi pratar, byter mejladress och skriver en hel del. Pratar sedan på skype, allting på engelska eftersom han är engelsman och bor i Norwich. Och då fixade vi det så att han kom och umgicks med oss en dag under våran Londonvistelse!
Det var en sjukt bra dag! Nu kan jag säga att vi är vänner "på riktigt" när vi faktiskt har träffats på riktigt!

Allt detta kan egentligen bara beskrivas med ett ord: Awesome!
Och helst ska det sägas med brittisk accent ;)

Det kan man väl säga är en ganska kort sammanfattning var min sportlovsvecka. Det kommer säkerligen dyka upp mer London releterat i framtiden.

Ett par bilder kommer också:








London baby!

Imorgon drar vi från Kiruna! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Mot London baby!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Jag har alla mina grejer... Och jag är laddad.
Bör sägas: Jag kommer ha telefonen med mig med från och med lördag mitt på dagen så kommer det vara väldigt dyrt att ringa och smsa mig om någon nu skulle vilja det... Så det rekomenderas inte!
Säg inte att ni inte blev varnade...

Nu ska jag ner och pussa Robin hejdå :)

Jag försökte för övrigt få in lite mobilbilder på datorn med helvetet funkar inte som jag vill.. En annan gång altså!
Om jag inte hinner skriva mer så ses vi om en lite drygt en vecka!
Kram ^^

Chess

What used
To be
A model of decorum and tranquillity become like any other sport a battleground for rival ideologies to slug it out with glee

Idag har vi sjungit Chess :) Jag gillar låten! ^^

Moneymoneymoney

Jag har spenderat lite pengar nu på eftermiddagen, det känns bra när det är för en god sak! (presenter) Jag ser fram emot kvällen! Tårta är gott. Och sällskap med tjejerna är nyttigt. Detta borde innebära att kvällen borde bli både god och nyttig! Kan vi säga... Nä, men i vilket fall så blir det trevligt :) Grattis till Kim som fyller 19! :D <3

Måndag

Tänk att man kan vara på så bra humör på en måndag, det är ju helt fantastiskt vad lite sömn kan göra! Igår var jag bara trött och slut och deppig men efter en god natts sömn känns allting mycket bättre!
Dessutom var det bara -9 grader ute idag, rena värmeböljan! Solen sken i ansiktet när jag gick till skolan (och jag hade haft sovmorgon) och väl i skolan hade vi bara Kuhi och sen satt jag och pratade med alla esteter. Sen kom jag ner till stallet ordentligt i tid och njöt av att kunna göra jobbet utan att veta att man måste stressa vidare på kvällen.
Dessutom fick jag detta i min logg på facebook i förmiddags:

Ben Skelly MINNA! i JUST BOOKET THE TICKETS FOR LONDON! :D :D :D :D :D I CAN'T WAIT! I'M FINALLY GOING TO MEET YOU! I'M SO EXCITEEEEEEEDDD!

Det tyckte jag var väldigt roligt ^^ Jag ser verkligen fram emot hela Londonresan. Och nu är det så fruktansvärt nära! Nu är det nästan dags att börja packa!

För att citera Joey (Vänner): London baby!!!

RSS 2.0