Engelskatalhelvetet

Jag har lyckats få ihop mitt engelskatal. Och sist jag läste det var det exakt 5 minuter. Det kanske går vägen ändå. Men det är ju typiskt att man alltid väntar till sista stund för att få det klart. Nåväl, jag är klar och redo för imorgon i alla fall.
Däremot har jag ett tjejigt problem: Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. För jag är så grymt opeppad på skolan att jag inte riktigt orkar med att anstränga mig. Men å andra siden mår man alltid bättre om man tycker att man är lite snygg istället för att de riktigt slafsig ut.

Jag har funderat alldeles för mycket idag. Det går runt i huvudet. Jag har kommit fram till att jag är lite rädd för framtiden.
Eller så har jag bara söndagsångest.

Imorgon blir en ganska fullbokad dag, jag ska bland annat få jobba. Det känns alltid bra att jobba, även om det bara är ett par timmar så blir det lite pengar i alla fall! Och även om det bara innebär att mangla dukar. But I don't mind.

Nu är det snart dags för mig att dra mig tillbaka, godnatt.

Sista-dagen-på-lovet-ångest...

Bah... Upplever nostalgi i form av låtinspelningar från revyn och denna lille konvensation:

Johan säger:

Du får en stund på jorden, tänk noga på dom orden! Ta väl hand om den tid du har. Ta chansen när du får den, sträck ut din hand och nå den, så hittar du svar! Livet är allt för kort, inget man slösar booooort.
Lalala
Vi vill tacka ljus å ljud!
Kör å orkester!
Vi vill tacka vår suflös!
Å alla andra som jobbat på och utanför scen
Tack till alla som hjälp till att göra den här föreställningen möjlig
och till sist, tack till vår PUBLIK
Minna säger:
Woooooooo! *klappklappklapp*

Fuck. Jag saknar det. Väldigt mycket. Och just nu känns inte livet så roligt med skolan som börjar imorgon.
Nä, those were the days, I will keep them in my heart <3


Revytider

Att vara med i nyårsrevyn var ett bra beslut. Och det känns som att det är det enda som jag kan tänka på för tillfället. Men jag gillar att leva mitt inne i någonting så att man inte har någonting annat i huvudet. Ett tag i alla fall. Just nu får inte mycket annat plats i levet, men det gör ingenting. Snart kommer allt det vanliga att få plats också.
Nu funkar äntligen uppladdningen av bilder på facebook. Det har inte funkat på tre dagar och sen när jag berättar åt pappa, han kommer och ställer sig brevis datorn och då fungerar det. Ägd? Ja.

Nu har mitt körkort för övrigt anlänt. Jag ska försöka hämta ut det imorgon. Yaaaaay!

Revytider

Nu är det snart dags för en andra revyföreställning. Premiären gick bättre än jag vågade hoppas förutom det faktum att min näsa kliar så att jag vill nysa konstant. Då blir det lite jobbigt att försöka minnas alla sina repliker. Det är så typiskt att man ska bli sjuk sånna här dagar. Men jag har ingen feber så det går ändå. Man får knarka lite alvedon bara ibland bara så går det bra...

Ikväll ska jag, Jenny, Håkan och Mattias försöka sätta alla repliker i "gamla före detta". Och inte glömma bort några! Tredje gången gillt! (för publik då...)

Peter grät efter föreställningen, det tyckte jag var lite gulligt! Sen drog halva gänget och satt på Mommas en stund, lite roligt att vi bara promenerade rakt in när det tydligen var 20årsgräns. Veronica var tvungen att gå därifrån dessvärre. Väldigt synd. Så vi satt och låtsades som om det regnade bara bara fyra av oss elva som satt vid ett bord (!!!) var över 20... Men det gick bra!

Idag har jag suttit och redigerad att redigeringsvärda bilder jag har fotatr på revyn hitills. Jag ville släng upp dom på facebook också, men givetvis funkade inte uppladdningen. Jag får försöka imorgon eller liknande. Ikväll var det prat om spelkväll efter föreställningen, det vore trevligt.

Ett smakprov på revybilderna:Alex solodans som för övrigt är helt amazing :D

Nu: middag
Ha en fortsatt trevlig kväll ^^

Jaha.. Ska jag fastna i det här träsket då?

Jag erkänner. Jag fastnar kanske i bloggträsket. Och inte vet jag om det är någon som vill läsa heller. Men det är värt ett försök. Så går det med för mycket fritid på dagen.

Ikväll är det föreställning som gäller. Nyårsrevy närmare bestämt! Och jag är lite nervös. Men det kommer nog gå bra. Det är synd på min äckelförkylning bara.

Nu måste jag packa ihop sminkgrejer och annat för kvällen ^^ Och dessutom ska jag länka denna till på min bilddagbok. I'm so evil! >:D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0