Neuroser.

När jag tappar kontrollen, eller när jag är beroende av andra personer så att jag själv inte kan göra någonting åt situationen får jag lite lätt panik. Sedan helgen har jag verkligen vara utlämnad åt att andra ska göra saker och fått vänta mycket. Så istället har jag gjort vad jag kunnat kontrollera. Jag har städat. Dammsugit alla rum, tvättat, plockat, diskat, skurat toaletten, pantat burkar, postat brev, återvunnit alla burkar och flaskor, vikt in tvätt... Vilket faktiskt fått mig att må mycket bättre. När man får bort en del av alla dåliga samveten som ligger och skräpar överallt känns det lite som att man rensar upp i huvudet också.
Imorgon bär det av till Stockholm över helgen. Även om vi knappt har några pengar kvar får vi i alla fall komma bort en sväng. Dessutom får vi spendera helgen med Kajsa och Nicklas och dessutom träffa kusinerna. Och nästan störst av allt: Jesus Christ Superstar på Göta lejon, lördag kväll!


Allting har rasat...

Under helgen har hela världen rasat. En trasig bil, en trasig axel och vi misstänkte mögel i lägenheten när vi hittade vattendroppar på en ful fläck i sovrummet. Sen ska vi inte nämna låset till ytterdörren eller låset på bilen.
Men tack vare min underbara man har vi lyckats tejpa ihop en del. Han skruvade i ytterdörren, vi har beställt en ny backspegel efter vår lilla... Incident på vägen och jag har beställt tid hos sjukgymnasten. Dessutom har vi kommit fram till att det inte är mögel. Så på något vis har världen börjat vända sig rätt igen. Det återstår bara lite krångel med försäkringsbolag osv.
Men det positiva helgen var att jag fick åka och rida! Det var helt fantastiskt roligt, jag har saknat det då mycket. Vi får hoppas att jag kan få fortsätta åka och sköta Soide. Jag hoppas få veta under veckan... :)


RSS 2.0