ledig lördag

Det känns underbart att vara ledig denna lördag. Jag ska spendera dagen vid skrivbordet tänkte jag. Någon person ska få ett brev inom kort. Jag hoppas att hon blir glad ;) Solen skiner ute och egentligen kliar det i mig att ge mig upp i backen på slalomskidorna. Det var så länge sedan.
Igårkväll var en riktigt intressant kväll. Jag och elin krälade runt på läktaren i ridhuset och sparkade i väggarna och drog i dörrar osv och skrämde skiten ur alla småbarn! Det var riktigt kul ;)

Du och jag Döden.

Idag känns döden nära.
Jag känner mig alltid nära döden när jag är i kyrkan.
Idag tog jag farväl av min kära granne, min kära "extragammelmormor", tant Anna.
Tanten som alltid bott i huset intell. Livet blir aldrig riktigt detsamma, som alltid när någon går bort.
Sen lyssnade jag på en massa Kent och var alldeles för ensam med alldeles för mycket tankar om döden.

Misär.

Jag har en blånagel på tummen.
Jag ska på begravning imorgon.
Jag har jobbat tolv timmar idag.
Misär, kort sagt.
Tur att jag då har världens finaste karl <3
Jag älskar Victor <3

Inför en intensiv vecka.

Jag misstänker starkt att jag inte kommer ha så mycket till liv nästa vecka. Bara en jävla massa jobb. Men det är het okej. Om jag ska kunna vara ledig och åka iväg i sommar måste jag ha pengarna. Det har varit en underbart skön helg faktiskt. Jag känner mig utvilad och redo.
Men ändå vill jag just nu ha ut lite mer av livet. Jag tror att det är min sommarlängtan som börjar kicka in på riktigt. Man får ut mer av livet på sommaren. 

trött...

En sån dag. En sån märkvärdig dag. Som min kära far brukar säga. Fasdt dagen var inte så märkvärdig egentligen men det har varit intensiv sen 06:45 i morse när jag promenerade till jobbet och det tog slut ungefär nu, 21:28. Och jag har varit i farten hela dagen. Inte undra på att jag har ont i huvudet. Och jag hade verkligen behövt en kram. Men jag tror att jag bara ska ramla i säng istället.

Vilken helg?

Jobba, dricka hallonMojitos med brudarna, svära över en dålig DJ på ferrum, sova, stallet, middag. Och ungefär så snabbt var helgen slut. Det kändes inte ens som att den fanns.
Nä, nu drar jag till Victor och gör den mesta möjliga av det som är kvar!
Jag har haft sådan skrivarlust i veckan, men det blir som ingenitng av det...

RSS 2.0