Blåbärsglass och en kall öl.

Jag börjar bli trött. På riktigt. Men det gör ingenting! Imorgon är sista dagen på jobbet för veckan och vi drar till byn och myser över helgen!
Idag var det en man som sa "jag så vill jag ha en kall, stor öl" åt mig. Jag sålde en åt honom och kände "fan vad gott det hade varit" när det är äckelvarmt i restaurangen och man är törstig. Men jag tröstade mig med blåbärsglass innan jag gick hem, det var fan så mycket godare.
Idag kommer kusen hem, han borde faktiskt vara hemma typ... nu. Jag ska åka ner och säga hej tänkte jag. Jag har verkligen saknat skrället, jag är så sjukt pepp på att börja rida igen efter sommaren!

Glädjesprattel på världens värsta dag

Ni vet när någon är så fantastiskt söt och fin eller någonting bara är så himla mysigt så att man måste göra ett "glädjesprattel" och se lite allmänt fånig/söt ut? Ett sånt fick jag anledning att göra idag.Och det trodde jag inte med tanke på hur dagen började.
Problemet: Mensvärk.
Ingen höjdare på jobbet kan jag säga. Det gör den lite små-krånglande frukosten och pressade situationer ungefär hundra gånger värre än det hade varit under normala omständigheter. Dessutom var det fruktansvärt varmt och fuktigt i köket eftersom varmluftsugnarnas med inställning "ånga" gick för fullt så att det blev nästan lika dimmigt inne som ute. Närmast taket i alla fall. Jag var minst sagt lite leds när jag gick hem.
Men sedan hände någonting. Jag hade planerat en eftermiddag ensam i soffan men istället dyker det upp en väldigt fin man med blommor och ett par kramar åt mig!
Då hade jag anledning till ett glädjesprattel <3

På Kudde Av Gräs

Jag har börjat läsa min favorittriologi igen - sagan om klanen Otori. Så fantastiskt jävla bra böcker...
Jag är fortfarande lite bitter på alla som har varit på trästocks... Och jag saknar min Sizzy. Weird huh? Dessutom har jag terapi-skrivit en massa konstig skit som jag tror att jag behövde ha ut... Jag ska bara lyckas bli klar också.
Nu ska här nötas skosulor med elin!

One of us is gonna die young

Det var länge sedan jag skrev i terapisyfte. Men nu har jag suttit i över en timme och bara skrivit. Känns bra.
Jag hade också velat vara på trästocks... Men jag ser det som att jag tjänar in pengarna till London istället!

Vi hade i alla fall tur med vädret?

....nä.
Men dagen var bra ändå, jag kände mig flitig och bakade scones i förmiddags och hade riktig lyxfrukost för mig och Victor. Eller frukost och frukost när den intogs ungefär 13:30. Men det var ändå det första jag åt idag! Sen gick vi till Ulle och Ville och fikade och spelade Neger och President. Jag var dock ganska dålig... Men jag blev president ett par gånger iaf! på slutet...
Nu ska jag dra ner till Ella och Peter och klippa lite hår och tjäna pengar! ;D Det är alltid något. Så ska man väl försöka komma i säng lite tidigare ikväll och försöka vända tillbaka dygnet lite innan det är dags att börja jobba igen...
Over and out

If there's a rocket, tie me to it

Jag är lite lätt leds på den här stan altså... Kallt och jävligt och inte kommer jag härifrån heller. Det är bara att andas lugnt.
På den ljusa sidan är att jag har fått sminkgrejer från E.L.F. makepu. Bara därför kände jag för att spöka ut mig! Gillar speciellt färgen på nagellacket <3

Fight Club

Fan vilken obehaglig film. Men rätt bra ändå. Eller... Jag kan förstå varför folk tycker den är bra men den gör mig väldigt illa till mods...
Idag säger vi grattis till syster som fyller 16 hela år idag! Dock så ska hon dra härifrån imorgon. Och mamma också. Bara jag och pappa kvar i huset. Det kommer att bli lite tomt. Men ganska skönt. Jag är däremot lite bitter eftersom jag också hade velat bege mig till sydligare breddgrader och slippa Kiruna ett tag. Jag vill ut i Sverige!

Ledigvecka!

Så var det äntligen ledigvecka. Efter åtta dagar behövs det. Men det har gått riktigt bra måste jag säga. Men vi firar ledigveckan med att dra ner på Ripan och kolla bröderna Timmander som trubbar. Det blir najs! Men det är lite baknvänt att fira ledigheten med att gå tillbaka till jobbet.
Jag vill åka någonstans. Men det verkar som att det kommer gå åt helvete, jag måste ha någon att åka med alternativt någon att åka. Det går lite smådåligt med det. Ingen som vill dra en trip till stockholm eller bjuda in mig till sig någonstans söderut? Speak up! Jag jobbar på lördag igen så gärna typ... nu? :D ANyone? :D

En famn för mig <3

Jag har lyssnat jättemycket på Melissa Horn i sommar. Det är verkligen underbart mysigt <3
Jag tror att jag behöver komma loss lite grand. Nu har jag jobbat i fem dagar. Tre dagar kvar. Åttadagarsvecka kan ta sig någonstans... Men jag ska inte klaga. Jag trivs ju faktiskt egentligen. Jag blir bara gnällig eftersom jag inte får vara ute och härja på kvällarna. Man måste vara så förbannat ansvarsfull och gå och lägga sig så tidigt. Det är nog det som gör det. Jag hade behövt släppa lite på ansvarsfullheten en liten aning. I alla fall en liten stund. Men jag har ingen aning om vad det skulle innebära. Gråta? Skratta? Dansa? Hångla? Supa? Umgås? Bada? Åka bort? Vara uppe hela natten? Vem vet?
kanske en kombination. Jag vill slita mig loss och springa långt bort en stund. Sen kan jag komma tillbaka med full kraft. Ikväll blir det en tidig kväll...

Tolv Japaner och total förvirring

Som sagt ovanför, tolv japaner och total förvirring var mina sista två timmar på jobbet. Fan vilka otrevliga människor det finns... Men jag överlevde, en timme övertid rikare! Och nu har jag bara sex dagar kvar till ledgiveckan. Men jag tror att det skulle vara aningen lugnare med frukost i morgon. Nåväl, nog med jobb-pratet. Men just nu får det inte plats så mycket annat i min hjärna. Så det får nog vara tror jag... Have a good day ya'll!

Storma mitt hav, sätt min himmel i brand

Förvirring var ordet

Fan, ofta det kan vara fint väder mer än en dag i taget. Jävlaskitväder. Jag blir alldeles leds. Och inte kan jag åka till stugan heller eftersom jag börjar jobba på lördag. Jag som ville åka på Pajala Marknad. Det var flera år sedan sist. Istället blir det att vara hemma ensam. Deppigt. Jag blev fan lite smådeppig nu. Vad gör man åt den saken?

Masugnsbyn

Jag har äntligen fått vila upp mig lite grand! Jag och Victor drog till Byyyyyn och myste en massa! Äta grillat, gå på promenad, få myggbett, spela badminton med Elin och Johan, ha klänning, sola, rita, lyssna musik, bada i torneälven, åka bil, äta rabarberpaj, flirta med Vincent, prata med "fammo", ta sovmorgon, sjunga och köpa glass i Pajala. Kan man önska sig ett par bättre vila-upp-sig-dagar? Jag tror inte det... Tack för dom!

Himmlen i min famn

Idag var det begravning. Och äntligen kändes det som att man fick tid att sörja. Man hade tid att tänka, vara ledsen och gråta en massa. Men jag måste ju tillstå att det var helt fruktansvärt jobbigt.
Nu får du sjunga för änglarna
Sov gott Linda

Sådanna här gånger kan jag sakna lite att vara religiös. Jag tror att man skulle ha ett annat förtroende för att folk som går bort verkligen är i guds händer och får liva i frid. Jag vet inte vad jag tror på. Jag har ingenting att luta mig på eller ha tillförsikt i. Men man får hitta stöd i vänner och andra för att inte bli helt tokig. Jag tror det får bli min taktik.
Nåväl, nu är det dags att peppa upp sig! Nu är det ju festival och jag ska få se The Ark som jag längtat efter i flera månader! Det ska bli sååååå mys! :D Jag längtar!

Utopi

Lyssnar på Sakburbian och gör mig i ordning för festival. Nu är det fan ledigvecka! SMyggroggar lite på mitt rum också, jag är på gång! Nu är det fest :D

Get your shit together little girl

Jag måste få ihop en hel massa saker känns det som. Det är mycket man måste göra. Men när jag har jobbat känns det som att det inte finns någonting annat än jobbet. Men imorgon jobbar jag sista skiftet för den här rundan, sen är jag ledig hela sju dagar. Sweet! Men först ska en mördar-frukost klaras av imorgonbitti, 06:00. Det kan bli spännande. Vi får se hur det går.
Nu ska jag ägna ett par meningar åt att gnälla lite. Men jag har fruktansvärt ont i höfterna och knäna vilket gör det lagomt mysigt att stå och gå typ på festival. Dessutom har jag ingen aning om när jag fick sova åtta timmar i sträck sist. Det kan man verkligen fråga sig.
Men nu ska jag sluta klaga, oftast har jag ju faktiskt roligt på jobbet! Och jag får vara ledig en vecka. Söndag morgon ska här sovas vill jag lova, fyfan vad skönt de ska bli. Men om jag ska få någon sömn whatsoever inatt bore jag lägga bort datorn nu ;) godnatt ^^

RSS 2.0