peppar för tjejkväll!

Imorgon är det julafton. Hur mysigt är inte det på en skala? :D Och på Juldagen väntar vin, presenter, mys och dans med Hanna och Mimmi. Mysigt värre! Jag längtar :)

Julstress och Julklappar

Jag har känt mig stressad ett bra tag. Alla drar och sliter och jag ska försöka vara överallt amstidigt. Typiskt mig. Men nu ser det ut att lätta. Jag har bara en julklapp kvar och efter ikväll blir det inget mer radiotjänst för min del. Och jag behöver inte bekymra mig för jobb förän jag börjar på Ripan 7e januari. Gissa om det känns bra! Nu ska jag bara lyckas få ihop all rekvisita till Revyn och köpa en julklapp till fammo, sen är det fixat och jag ska bli frisk och njuta!

Idag fick jag en jättefin julklapp av Andreas som jag redan har fått öppna. Det kommer nog en bild senare när jag har möjlighet. Men jag blev väldigt, väldigt glad. Tack Vännen <3

Mot nya äventyr

Jag saknar...

Jag saknar en massa saker. Hela tiden. Personer, platser och situationer. Och någonting jag har saknat i ett helt år är nyårsrevy. Och hoppsan, nu var vi igång igen, flyttar in på folkan, repar och snackar som om det var igår vi spelade sist. Jag älskar det. Det är underbart att spendera så mycket tid me lkasinnade, även om det innebär att resten av det sociala livet blir lidande. Men det är helt okej ändå för det är bara några få veckor varje år som man får leva i revybubblan. Och vi har bara börjat.
Men nu är det dags att sova!
Godnatt ^^

Resfeber

Jag börjar bli lite nervös...
Men just nu är jag mest bara hungrig.
Idag kommer slutet på slutet på någonting, alldeles snart.
Ett julbord med gamla arbetsgivare och sen är jag klar. DÅ är det slut med städjobb.
NU börjar början på resten av livet.
Och jag ska börja med att tillverka en tre meter lång gädda!

Julen...

Jag är en sån person som gillar julen.
När man var liten gillade ju alla julen, det var liksom vedertaget att man gjorde det. Julen är ju som till för barn. Numera är ju folk lite för vuxna, lite för tuffa och lite för anti allting för att tycka att det är mysigt med jul. Men jag tycker om det. Jag gillar att göra julklappar, baka med farmor, klä julgranen, slå in paket, säga "ooooh, vad fint" åt julpynt, dricka glögg och leka tomte. För mig är julen enbart positivt.
Sen förstår jag verkligen folk som inte har haft så positiva upplevelser av julen och därför kanske inte ser fram emot den. Och jag klagar inte på er, inte alls. Och om ni nu verkligen inte vill fira någonting ni inte tror på, gör inte det, det går så bra så. Men ge fan i att trycka upp era argument varför julen är så hemsk och dålig i mitt ansikte, jag vill ha min jul ifred. Jag lovar er att inte besvära er med den ^^

RSS 2.0