Någonting som irriterar mig

Okey, for the record: Detta är inte riktat mot någon som gjort någonting mot mig, bara allmäna funderingar från en snorfylld hjärna. Så att ingen blir stött i kanten...
Jag irriterar mig helt fantatskisk mycket på folk som alltid ska "vara värre". Jämnt, ständigt och alltid. Det retar mig till vansinne när man inte får säga att man mår dåligt av en förklning eller är slut efter en arbetsvecka för då låter det alltid "ja men jag har varit förkyld i två veckor nu, DET är jobbigt" eller "ja men JAG har också jobbat hela veckan och mitt jobb är MYCKET jobbigare så det är mer synd om mig."
Okej, lite överdrivet men det är ändå kontentan av det hela. Man förringar den andres smärta eller obehag när de kanske behöver uppmuntran för att vända det för att köpa sympatipoäng till sig själv. Fyfan.
Men sen ska man ju inte tro att man är så jävla perfekt själv heller. Men jag försöker att aldrig "vara värre" utan istället försöka relatera. man kan lätt vända "ja men jag har varit förkyld i två veckor nu, DET är jobbigt" till ett "Nejmen fyfan, jag har också arit sjuk i typ två veckor och det suger. hoppas du mår bättre snart." Patetiskt dåliga och övertydliga förklaringar men ni kanske fattar vinken? Det är lättare när man inte behöver försöka beskriva tonfall på tangentbordet.
En gång jag tycker att det är okej är när det är den där lata jävlen man ska jobba sida vid sida med som gnäller när man själv har jobbat samma tider och den andra dessutom har varit riktigt lat och jävlig medan man själv verkligen sliter och dessutom har något mer ansvar på det som redan finns. Då får man vara värre
Jag hatar lata, gnälliga människor och ögontjänare som bara jobbar när det får en att se bra ut. Man kan aldrig göra någonting extra bara för att vara schyst eller för att underlätta för någon annan. "Det är ju inte min sak att göra."
Fyfan.
Okej, nu har jag gnällt klart. Jag tror jag har funderat för mycket idag.
Har någon förresten provat gurgla med jod mot halsont? Den smakar fan XD

Sommaren kommer nästan en gång per år

Tiden går sakta men livet går fort
Jag tror jag älskar Magnus Ekelund.
Tänk att en gång kände vi inte varandra
Hade det varit bättre?
Kanske för dig
Jag saknar min vän
DU lärde mig allt om mig.
Jag är ledsen.

Hemma

Ja hade verkligen inspiration att skriva ett aslångt, roligt blogginlägg om London men när man kom hem var jag så sliten att det inte blev någonting av det. Sen dess har det varit en massa att göra och det är fortfarande inte gjort.
Men ska slänga upp bilder här någon dag när uppladdningen inte bråkar, jag kämpar på att få upp dom på facebook.
Igår var ju för övrigt en mycket trevlig TTkväll. Jag jag har ännu en ny musik-förälskelse: Magnus Ekelund. Fan vad bra det var!
Nu håller jag på och städar och lägger in kläder i min nya garderob, nu får allting plats! :D Sen finns det ju en hel del annan röra att ta tag i här också. Dessutom har jag ett par små projekt på gång...
Jag återkommer med bilder!

Kent och skavsårsplåster

Jag är nästan klar. Nu åker den sista musiken (ett stort lass Kent) in på iPoden, i kylen ligger yoghurt, mackor, chips och Loka till tåget, i handväskan ligger boardningkort, pass, VISA skavsårsplåster, en bok och tuggummin, i väskan på golvet kläder, necessär och  kameraväska och laddare till allt man kan tänkas behöva. På sängen ligger reskläder och i min mage fladdrar fjärilar. Det är ett enormt stort äventyr jag är på väg att ge mig ut på tillsammans med några av mina favoritmänniskor i hela världen. Lite nervös är jag. Men jag gillar att det släpper någonstans i trakterna av Gällivare när man har satt sig till rätta på tåget och börjat prata och planera och börjar slappna av.
Nu ska jag hoppa in i duschen!
OM jag inte är helt ute och cyklar borde jag vara tillbaka i stan onsdag den 22:a
Puss!

imorgon Imorgon IMORGON!

Imorgon åker vi. Fyfan vad najs. Men nu har jag resfeber som fan. Nervös och jävlig :F Men det är som det ska vara. Väskan är packad och nästan redo, jag har kläder till rean och passet, kortet, leget och travlecards ligger i handväskan som är ny-ompackad. Jag är (nästan) redo!

Idioter, handsprit och hårspray

Vissa människor ä'r dumma i huvudet. Eller beter sig i alla fall så from time to time. Jävla as. Punkt. Slutgnällt, jag ska inte blir någon som kastar skit på andra som alla gör inför riksdagsvalet!
Jag har förresten varit och röstat idag! Det tyckte jag var lite duktigt. Engegerat mig lite iaf. Sedan var jag och tog ut pengar som jag ska se till att få växlat till engelska pund. Och tror jag måse göra det på banken, jag hittade ingen Forex på Västerås flygplats enligt deras hemsida. Men jag hade ett bestämt minne av att jag såg en där. Vågar man chansa? Jag tror inte det.
Det åt jag lunch för mig själv och sen har jag köpt en massa nyttosaker som:
  • hårspray
  • hårmousse (små flaskor)
  • tamponger
  • handsprit
  • bomullsrondeller
  • deo
  • tandkräm
Nu är jag redo för den biten! Schampo, balsan och duschcreme i små flaskor har jag redan. Jag har planer på en del shopping och då måste man se till att ha så lätt i väskan som möjligt, Ryanair blir jävligt griniga på övervikt. Eller ja, man får betala en jävla massa snarare.
Det är fortfarande lite att göra; växla pengar, tömma kameran, packa om hansväskan, fundera på kläd- och sko-val, handla matsäck till tåget, hitta en bra bok att läsa och tillslut packa ner allting en i väska. Detta lär inte göras förrän typ... söndag kväll.
Snart är vi på väg!
WAAAAAAAAAAAH!

Nyförälskad med travelcards i handen med en vecka kvar...

Jag tror jag har hittat en ny musikförälskelse. Igår när jag jobbade hörde jag en intervju med en kille som hette Ludwig Bell i morgonpasset i P3. Han var så himla fin och mysig. Lät i alla fall så. Och sen spelade dom en av hans låtar. Jag fick lite vibbar av Oskar Linnros. And I liked it. På något mystiskt vänster. Det rörde vid någonting hos mig. Hela hans uttryckssätt gjorde det. Nu ska jag lyssna och se om förälskelsen visar sig vara en flopp eller om förhållandet kan utvecklas...
När jag kom hem från jobbet idag hade jag fått ett brev. I den låg det två stycken Travelcards för sju dagars obegränsat åkande i zon ett och två av LONDONs tunnelbana! Om en vecka sitter i på planet. LONDON BABY! Det största äventyret närmar sig. Snart... snart...

Stå vid spisen och skolungar på bussen

Jag ska aldrig någonsin med ta tjugo-i-sju-bussen. Den tog en hel jävla timme och var full med jävla ungar. Blä. Då blev jag arg.
Nu funderar jag på om jag skulle ställa mig vis spisen och försöka laga någonting gott. någonting som går att frysa in. Jag är less på att äta köttfärssås till lunch. Här måste ske en förändring! Jag är jävligt sugen på att göra linsgryta. Det var riktigt länge sedan. Och då lär jag få ha den för mig själv dessutom! Nä, nästa: recept.nu!

RSS 2.0