Söderut

Om ungefär en timme åker jag ut till flyget för att åka ner till Mommo över helgen :) Det ska bli riktigt mysigt!
Tills dess nås jag på mobilen om det är någon som skulle vilja någonting ^^

Ha en bra helg!
KRAM!

Föräldrar

Denna dagen tillägnar vi mina kära föräldrar som firar 20årig bröllopsdag! "Då kör i 20 till, inga problem!" SOm mamma sa. Det är vädligt imponerande måste jag säga.

Sen kläckte ju pappa ett fantastiskt citat idag. Lite bakgrundshistora: Pappa var på kicks och frågade lite om vad dom säljer, vilken sorts kunder de har osv... Han frågade om var men mest köper:
Pappa: *ser förvirrad ut* "Hon sa att dom köpte mest deo och eau be toilette... *förvirrad över det sista*
Vi: "Pappa, det är parfym!"
Pappa: "Va?! Är det parfym?!"
Vi: "jaa...??"
Pappa: "Jag trodde det var sånt man tvättade sig mellan benen med! Jag tänkte på toalet..."

*hela familjen bryter ihop över matbordet*

Jag älskar min familj <3

På begäran!

På begäran av Hanna: Detta är hur min balklänning ser ut i detta nu ;D


Dagen som hämtade upp sig

Den här dagen började med att man försov sig. Underbart. Nog för att det kanske inte riktigt räknas som att försova sig när man snoozar en gång för mycket men det är  tillräckligt för att man ska bli lite leds och behöva stressa igenom morgonen. Dagen kändes i allmänhet seg så att man inte vill vara med. Men livet blev lite bättre, först med att man fick skjuts ner till stallet av snälla johan (:D) och när man kommer upp från stallet blev det spontant hämt thai-mat, massa trevligt prat och en piggelin på konsum med Andreas. Det var inte helt fel!

Jag tror jag ska göra en facebookgrupp: "Vi som älskar piggelin!" Men det kanske finns redan... Jag vet inte. Jag gillar piggelin i vilket fall :D

Nu sitter man här medan mamma håller på att klippa i tyget till balklänningen. Jag har en känsla av att resultatet kan bli riktigt spektakulärt! :D Om man får säga så om sig själv? ;)

Sakna

jag saknar min vän...

Söndag

Som vanligt sitter man här på söndagkväll och funderar tillbaka på helgen. Ingen söndagsångest idag dock! Det var en väldigt bra helg. Även om vissa delar var konstiga, sjuka, jobbiga eller bisarra. Men på det hela taget var det en väldigt bra helg.
Fredagen spenderades hos Robin för att efter en kost visit hos Claes förflyttas till krogen där man fick dansa och ha roligt. Lördag bjöd på promenad och en del försök till samordningen av det som blev kvällens sysselsättning: Grillkväll hemma hos Mimmi med lite random folk! Massa mat, marsmallows, chips, singstar och asgarv. Trevligt!

Några bilder ska man väl kanske också ha med :):


Först blev det att handla på coop. Mimmi och elin diskuterade hur det 2060 ska sitta på en bänk och säga oanständiga saker till förbipasserande


Packa upp massa mat!



Lite småkallt och snö får man väl räkna med om man ska grilla i april? X)



Grilla Marsmallows is the shit! ^^



En bra kväll. Trevlig sällskap, massa mat... Det blir inte bättre! :D

Kväll

Nu peppas det för kvällen.
Jag har en känsla av att det kan bli en bra kväll! :D

Ett år

Ett år går jävligt fort.
Det bara slog mig just.
En hel del hinner förändras.
Man gå vidare med nya saker.
Och man undrar hur någonting kan försvinna så totalt.
Men nu är det som det är.
Och det känns bra ändå.

Fullbokad

Idag ser det ut att bli en fullbokad dag. Skriva engelska, powelwalk/joggingtur med Mimmi, middag och sen film med Andreas. Och inget stall för första gången på fem dagar i sträck. Det blir en bra dag :)

Helgen

Dags att summera helgen då. Det var varit både jättekul, härlig och awesome men och tung, jobbig och ångestframkallande. Men jag tror jag ska fokusera på det allra bästa med helgen: Festen på arran med alla underbara esteter!
Klockan 7 bar det av till arran med håret fixat och finskorna i väskan tillsammans med tjejorna. Det blev middag, vin, prat, skratt, dans och massa ösande. Jag var så fruktansvärt pepp och sprang runt och kramade alla, dansade med alla och pratade. Jag tror jag var lite out of control. Men jag hade så jävla roligt. Det är det enda man kan säga. Jag hade så jävla roligt. Jag kommer verkligen sakna estet...
Halv 5 tror jag att jag lyckades somna. Sen ringde klockan 06:00. Brutalt. Det snurrade fortfarande. Jag skulle säga att jag för första gången  mitt liv var bakis. I undefär en timme, sen övergick det till att bara vara sliten. Nåväl, det bar av till stallet för att ha stalljour och försöka hålla kontrollen i en kaosartad situation med tävlingarna och ingenting på rätt plats och folk och hästar överallt. Sliten och på dåligt humör ovh med en extrem söndagsångest. Och bara ångest i allmänhet.
Men i vilket fall så var lördagen riktigt awesome. Jag hade kunnat prata om det i evighet, men jag tror vi ska lämna det där. Det var riktigt awesome.

Det blir visst aldrig som man har tänkt sig...

...Men å andra sidan behöver inte det vara någonting dåligt alls. Det klockrena var gårdagen. Man kommer hem efter föreställningen och sitter i sin pyamas och tänker skriva ett små-ångestfyllt blogginlägg om efter showen-ångesten som blir extra kraftig med oro för magsjuka.
Så man sätter sig vid datorn, börjar redigera lite bilder och väntar på att man ska bli så trött att man ska kunna sova och livet känns lite allmänt... ångestfyllt. Pratar och klagar till mina fina kompisar som orkar lyssna på mig (<3) och börjar fundera på sängen.
Då smsar Johannes och frågar om vi ska kolla på filmen från showen. Ett par minuter senare sätter jag mig i bilen, fortfarande med pyamasbyxor under mjukisbyxorna, en stor mys t-shirt, koftan man har använt hela veckan och raggsockar. Sminket hade jag fått bort men håret stod fortfarande halvt åt alla håll. Ska man vara sunkig kan man lika gärna vara riktigt jävla sunkig!

Att åka ner dit klockan 1 på natten var ett riktigt bra beslut. Då fick man tankarna på annat och det dämpade ångesten över att allting kommer ta slut snart (altså skolan, inte livet...) och så vidare. Sen är det alltid lite jobbigt att se sig själv på film, men det var jävligt kul ändå. Vi skrattade så att tårarna rann.

Sen kan jag inte fatta att våran konferancier lyckades säga:
"Jag blev alldeles tagen därbaki"
Seriöst... Det är helt sant. Efter Aladdinmedleyt. Då dog man av skratt. Speciellt när man kollade på det två gånger. Och det känns henskt att skratta när det inte alls var meningen att blir så.
Men det där var fan priceless!

Anyhow, jag tänkte slänga ut ett par bilder också!

Bluesbrothers




Hanna Nutti





Sminktime! (Foto: Jonas)





My girls! :D <3


Konsert!

Då var frillar fixad och jag är laddad som fan för kvällen! Nu ska vi ösa järnet!

Kvällen till ära får Mimmi en bild <3 :D


10årsjubilemus-konsert!

Nu har vi klarat av en skolaföreställning som gick väldigt bra måste jag säga. Dock så är jag typ sjukt trött, jag fattar inte hur vi ska överleva kvällen som är dubbelt så lång. Men med all säkerhet kommer vi att peppa upp oss och tagga till!
Jag älskar att vara igång med sånna här saker. Man blir onekligen som en enda stor familj och alla springer runt och kramas och klämmar varandra på rumpan. Ungefär! Jag funderar på om jag skulle ta tag i mig själv och vaxa mina ben, jag får mardrömmar när jag ser hur håriga dom är! Och kanske lyssna på lite bra musik samtidigt.
Det är ganska fantastiskt att jag ändå är så pepp, jag glömmer som bort mensvärken, min trasiga fot och visdomstanden som håller på att växa fram och gör att jag inte kan äta ordentligt XD. Men jag njuter fortfarande av livet.
Några bilder från repen borde jag kunna få upp snart för övrigt...

Showbiz

Ohyes, nu var man igång med konsert-köret igen. Jag tycker fortfarande att det är så jävla kul. Även om jag bara typ står i kören. Men nu ska vi dansa också! Och jag ska dra på mig jeans och skjorta och än en gång låtsas vara kille. Men jag finner det ganska roande :D Ska se hur många jag lyckas lura i år...

Snart är det ner mot folkets hus igen, efter lite mat och sköta kusen på stallet :) Det kommer att bli en upptagen vecka den här veckan. Vi får se hur jag mår i slutet av den ;) Men idag är jag pepp!:D
Nu ska kameran med också, se om jag kan få lite roliga bilder :)

Måndag!

Av någon anleedning är jag på alldeles utmärkt humör idag. Trots att det är måndag och jag har en helt sjuk jävla vecka framför mig. Det kommer vara totalt insane med tioårsjubileums-konsert och tävlingar till stallet. Nu måste jag hålla huvudet kallt annars kommer jag få panik. SÅ då nöjer jag mig med att vara på bra humör. Nu ska jag försöka skriva klart min projektrapport. Lycka till med det...
Tänk att inte en jävel ser att jag har klippt mig... Ingen som jag mött ännu idag iaf. Jag måste fan färga håret grönt eller någonting för att det ska märkas... Men jag gillar det iaf :)

Boys will be boys

Pojkar slutar aldrig busa. Nog för att Robin kan busa med Linus (7) men Robin (19) kan även busa lika mycket i soffan med storebror Rickard (25) och ha tå-brottning och peta på varandra. Och det får mig att må bra. Att man aldrig förlorar barnet inom sig. Det har jag fått bevisat de sista veckan. And I love it :)
Boys will be boys - forever <3

Pain

Jag har varit frisk sen vi kom hem från London. Men på bussen ner mot Umeå i tisdags kände jag att jag hade lite ont i halsen och var lite svullen på ena sidan om halsen. Inte så farligt trodde jag. Dessvärre blev det inte så och det känns som att jag har taggtråd altenativt en rundsåg i halsen (Eller vad fan dom nu har i alla reklamer för halstabletter som ändå inte hjälper) och det känns inte jättetrevligt. Varför måste jag bli sjuk när man ska bort? Fan...

Dessutom är min fot lite trasig och gör sjukt ont att gå på.

Och min finne svällde upp ännu en gång tidigare idag.

Men nu ska jag sluta klaga! Livet kunde vara mycket värre! Okej, positiva saker:
Jag är i Umeå med massa trevliga, mysiga människor
Jag har klippt håret
Jag ska gå med Rickard och Robin och äta på Pipes ikväll och sitta där och mysa
Det är påsklov! Jag gillar lov! Men jag tycker inte om ironi...


Nytt och fräscht!

Idag bar benen iväg på en liten shoppingtur i Umeå efter en lunch med Josefin som råkar befinna sig i samma stad. Sedan gick vi igenom typ.... väldigt många affärer här i centrum. Men det gav lite utdelning! En ny t-shirt, två par nya jeansleggings och helt spontant en ny frisyr också!
Eller ja, inte såå ny och spännande kanske, men jag blev av med lite hår i vilket fall! Känns asbra! Det enda negativa är väl kanske att hon satte någon riktigt oljigt vax i det och jag har inte orkat duscha så min kudde kommer bli lite småäcklig inatt tror jag.

Idag har vi även kultiverat oss lite mer! Vi har varit och sett "En supernova växer" där Micke Stålnacke, teaterkille från Kiruna, spelade en av de två rollerna i en tänkvärd halvtimmesföreställning på Hamnmagasinet. Mycket trevligt måste jag säga!




Affischen (som Robin har gjort) till pjäsen :)


Nu på kvällen har vi hängt nere hos Rickard, pojkarna vid varsin dator och jag med en bok, väldigt chilla måste jag säga. Sen kapade jag Robin dator >:D

Det finns nog inte så mycket mer att säga just nu. Jag kanske återkommer med en rapport från amdra sidan morgondagen ;)

Florida vs Brynäs

Idag har Florida mött Brynäs i hockey. Här i vardagsrummet. Linus har spelat hockey med sig själv hela förmiddagen och hela eftermiddagen igår och Florida möter Brynäs. Jag blir fashinerad av mängden energi som finns i e åttaåring. Och mängden fantasi. Att spela hockey med sig själv i flera timmar och dessutom lyckas bli utvisad av sig själv. Jag vill också vara liten igen. Jag vill också ha samma energi och fantasi och engagemang som den där ungen.
Det är bara att försöka behålla sitt barnasinne så länge som möjligt. Och försöka leka när man kan göra det :)

Snart

Imoron 05:38 sätter vi oss på tåget för att bege oss mot sydligare breddgrader. Altså mot umeå. Nu är det nästan packat och peppen börjar infinna sig. Musik på Ipoden, kläderna packade. Måste göra ett par ärenden och fixa lite bara.
Jag har även bokat biljetter ner till mormor idag, jag fick den i födelsedagspresent av henne :) Det bär av ner till enköpning över valborg-första maj helgen. Det hade varit att gå ut då men det blev att ta det lugnt med min kära mormor istället :)

Att gå

Att gå
Att knalla
Att strosa
Att vandra
Att promenera

Att bara gå dit näsan pekar, att låta benen sättas i rörelse och i gott sällskap vandra nerför gatorna med solen i ansiktet. Då känns livet fint!

Lördag

Dagen efter en mytcket lyckad fredag kommer lördag. Och som alltid när jag har varit ute måste jag självklart upp klockan tio för att åka till stallet och rida. Det var dock inte lika roligt som det brukar, hästskrället var på god väg att slänga av mig bara för att han hade överskottsenergi och gjorde glädjeskutt. Ryttaren blev INTE lika glad.

Sen var det ju mat-problemet. Jag och elin förutsatte att fiket skulle vara öppet och peppade för varma mackor men icke. Så vi liftade med Sara till Coop, slet upp Andreas ur sängen (via sms) och tillsammans käkade vi på frasses i äkta lodis-stil, iförda stallkläder. Men det fungerade bra! Och det var välbehövligt.

Det finns extremt charmiga bilder från gårkvällen! Men elins 4-glasögon-på-en-gång-bilder ska vi bespara henne.
Jag var grön.
Livet var lite mysigt suddigt.
Jag ramlade platt på rygg två gånger = pinsamt.
Mitt knä är blått. Jag är inte säker på när jag fick den smällen!
Killen i blå t-shirt var väldigt läskig.
Vi dansade massa.
Jag fick glaskross i skon.
Jag såg folk slåss. Mindre trevligt.
Folket vi var är... fullständigt galna.

Men det var en kul kväll!




Glad (suddig) Minna





Detta är kaoset när elin desperat letade efter pengar i morse. Det var innan vi lyckades klura ut hur vi skulle ta oss till frasses XD


RSS 2.0