Hemkommen

Hoppsan, du har man avverkat en vecka i soliga Italien. Och fint var det! Jag vet inte ens vad jag ska säga om det, det hade kunnat bli en vääääääldigt långt blogginlägg. Men jag kan i alla fall säga att vi var minst sagt förvirrade när vi kom fram till Monterosso ute vid medelhavskusten och folk låg i bikini på stranden. Hela vackan har man kunnat ha shorts och t-shirt/kjol/klänning och inte har man frusit mycket, även om det blev mycket svalare på kvällen. Florens och Venedig, otroligt vackra städer. Så otroligt mycket intryck. Jag vill tillbaka igen.
Nu när man är hemma är det lite skräckblandad förtjusning, inte bara äta kolhydrater, träffa lite folk igen, vara i stallet, möta sina ångestar och rastlösheten i den staden som är Kiruna.
Bilder kommer finnas på facebook inom ett par minuter, om någon är intresserad :)

I sista sekunden

På fredag ska ansökan till högskola vara inne. Idag har jag skickat in en första anmälan. På någonting som jag inte alls är säker på att jag vill. Men jag chansar, det är bättre att tacka nej istället för att någon gång om en månad känna "helvete, varför sökte jag aldrig?". Vi får se vart det leder. Nu är jag en bit på väg, äen om jag fortfarande är lika clueless och rädd inför framtiden. Jag har i alla fall tagit något slags beslut.
Eller bara förhalat det beslutet jag måste ta...

Äventyr!

Idag har jag och Andreas varit ute på äventyr! Mackor gjordes, ytterkläder och goggels togs på och vi drog iväg med skotern deras till Nukkutus. Några lite för tjejiga skrik och pip lyckades jag åstadkomma på vägen innan vi åkte upp på "berget" för att fika. Spektakulär utsikt men sen blev det spännande att ta oss ner. Men flera plusgrader blir det ordentligt genomslag i snön och snart satt vi fast. Sen igen. Och igen. Och igen. Utan spade på två stycken som inte är ute så mycket med skotern (speciellt då jag)  fick vi slita ordentligt. Långt om länge kom vi lös och ner. Sen förtjänade vi en cocacola med ett pussel. Kläderna är inte direkt rena och fräscha kan jag säga. Men det var en underbar dag!

Första dagen som arbetslös

Jäpp, idag är jag arbetslös. Och rastlös så det förslår. Jag försökte mentalt förbereda mig med aktiviteter som jag kan/vill/borde ta mig för men som vanligt kommer jag inte igång, jag är bara alldeles för stressad över att jag har så mycket tid att jag inte lyckas göra någonting vettigt med all den tiden.
Jag tror jag är en sjuk människa.

Det var länge sedan

Det var hemskt länge sedan jag bloggade. Trots att det finns hemskt många ämnen jag hade kunnat tänka mig att skriva om. Jag kan skriva om min och Mimmis jättefina tur upp till gränsen, vi fick åka skidor, ha solen i ansiktet och våran huvudanledning: Träffa Hanna igen! Jättefina två dagar hade vi. Jag vill väldigt gärna upp till fjällen snart igen.
Jag hade kunnat skriva om sista arbetsdagen och att jag numera är arbetslös. Skönt men lite ångestfyllt.
Jag hade kunnat skriva om våren som sakta men säkert börjar kännas av i luften eller det faktum att min älsklingsJojje måste opereras nästa vecka. Att söva ett djur på 600 kilo är inte någon lek. Och man kan inte riktigt ordinera en häst sängläge..
Det finns så många saker jag hade kunnat skriva om, bra saker, dåliga saker och ångestfyllda saker.
Det blir bara inte av.

RSS 2.0